Zekerhuis Zorg alom tegenwoordig tijdens afstudeerweek Ugent

Zekerhuis Zorg alom tegenwoordig tijdens afstudeerweek Ugent

Deze week zijn de laatstejaars studenten geneeskunde aan de Universiteit Gent “afgestudeerd”. Het is te zeggen, nu zit hun algemene opleiding erop en kiezen ze hun verdere richting: huisarts, specialisatie,… Het Zekerhuis heeft meer dan 10 jaar ervaring in het opstarten en begeleiden van startende en gevestigde zelfstandige zorgverstrekkers. We ontwikkelden met www.zekerhuiszorg.be een nieuwe website en we schreven een startersgids voor deze startende artsen en kinesisten.

Samen met de studentenorganisatie Fulltime organiseren we ook events. Zo kwam er vorige week vrijdag een 50-tal artsen in spe naar Kinepolis naar een introductie Zekerhuis Zorg gegeven door Kenny. Afgelopen dinsdag organiseerden we voor een andere groep in de Hive, een leuke spot in Gent-centrum, een kaas-en wijnavond en gaven we een verdere uitdieping hoe we met ons kantoor deze starters kunnen begeleiden in hun de opstart van hun carrière. Bedankt aan Heavens Factory (Faliekaasje Verwenbutler) en Koen Maenhout voor de kaas en wijn, en of het gesmaakt heeft!

We merken dat deze ambitieuze jongeren heel veel vragen hebben over hoe het is om als arts aan de slag te gaan: Hoe dat zit met verzekeringen, belastingen, opbrengsten, kosten, sparen en hoe ze er praktisch aan moeten beginnen. Wij proberen ze met onze expertise daarin te ontzorgen door ze stap voor stap in te begeleiden en in begrijpelijke taal waardoor zij 100% kunnen focussen op de start van hun loopbaan.

Aanstaande dinsdag staan we op de afstudeerbeurs in Gent ICC en geven we daar een presentatie hoe je met je RIZIV-contract je eigen huis kan financieren!

Bedankt Nick Praet en team van Fulltime voor de mede-organisatie.
Zeer fijn om met collega's KennyIlseWimMichelleEndrit, en Christophe in deze boeiende weken hier volop tegenaan te gaan!