De aanpak waarin wij geloven

1

Onafhankelijkheid

Een makelaar is niet gebonden aan één bepaalde verzekeringsmaatschappij. Op die manier krijg je de vrije keuze uit alle verzekeringen op de markt. Sommige verzekeringen plaats je beter bij een gespecialiseerde maatschappij, andere bundel je net beter in een pakket. Zo heb je bij Het Zekerhuis alles onder één dak maar toch gespreid over diverse maatschappijen, naar jouw behoefte en nood en volgens wat jij belangrijk vindt.

2

Topservice bij schade

De makelaar weet wat hij zegt, daarvoor zijn we gekwalificeerd, vakkundig en worden we constant opgeleid. We zijn ook buiten de kantooruren beschikbaar. Dus geen 9 to 5 mentaliteit maar een uitgebreide dienstverlening. Je krijgt 24/24 aan een stuk meteen een oplossing en onmiddellijke bijstand bij een schadegeval.

3

Niet alleen prijs is belangrijk

Bovendien is niet alleen de prijs belangrijk bij een makelaarskantoor maar ook de kwaliteit van de geboden diensten. Het gaat tenslotte over je huis, je auto, je geld in het algemeen. Dat moet met de beste zorg en perfect op maat geadviseerd worden. Wij helpen je door het bos de bomen zien.

4

Proactief

Opvolging is heel belangrijk. Het is niet gezegd dat wat vandaag de beste oplossing is voor je verzekeringspakket en spaaroplossingen over enkele jaren nog zo is. Het Zekerhuis evolueert mee met jou en helpt je op belangrijke en minder cruciale momenten in je leven de juiste keuzes te maken.

5

Voorop in evolutie digitalisering omarmend

Als onafhankelijk verzekeringsmakelaar doen wij er alles aan om via de moderne kanalen in dialoog te gaan met de klant. Zo gaan zowel wij als jij als klant efficiënt met elkaars tijd om. Zonder het menselijk aspect en de persoonlijke adviesverlening uit het oog te verliezen!

Kortom, je makelaar is je beste verzekering.

Over ons
Voor ons sta jij centraal!

Met ons gespecialiseerd team kan je rekenen op jarenlange ervaring in het adviseren en helpen van onze klanten. In onze open kantoren in de dorpskernen geven we menselijke begeleiding bij het kiezen van jouw juiste verzekering of spaaroplossing. Via je eigen klantenportaal kan je al je polissen online raadplegen en opvolgen. Gemoedsrust gegarandeerd dus!

Ons team
Ontdek de gezichten die voor jou alles in het werk stellen

Mattijs
bestuurder
mattijs@zekerhuis.be
Kenny
bestuurder
kenny@zekerhuis.be
Wim
office management & verzekeringsexpert
wim@zekerhuis.be
Michelle
verzekeringsexpert
michelle@zekerhuis.be
Julie
verzekeringsexpert
julie@zekerhuis.be
Jan
expert sparen en beleggen
jan@zekerhuis.be
Karel
schade-expert
schade@zekerhuis.be
Ilse
docent levensverzekeringen & commerciële ondersteuning
ilse@zekerhuis.be
Britney
junior verzekeringsexpert
britney@zekerhuis.be
Lander
junior verzekeringsexpert
lander@zekerhuis.be
Wil jij met onze experten spreken?
maak een online afspraak