Zekerhuis brengt kennis van zaken over naar artsen in spe

Zekerhuis brengt kennis van zaken over naar artsen in spe

Dinsdagavond werden we uitgenodigd door de laatstejaars geneeskunde van Universiteit Gent. Voor een groep van 45 studenten mochten we als allereerste hen wegwijs brengen in de wondere wereld van financiën en fiscaliteit. Hun studiejaren stond niet bol van het bijbrengen van economische achtergronden, hoewel dit vanaf aankomende zomer dagelijkse realiteit wordt voor deze artsen in spe en ze nu dus heel veel nood hebben aan kennis hierover.

Na de intro van Mattijs over ons kantoor legde Kenny uit wat een RIZIV-toelage is en hoe ze die het beste inzetten. We maakten een objectieve studie van de verschillende aanbieders op de markt. Ook wat het verschil is tussen Tak-21 sparen en of sparen in Tak-23 in fondsen kwam aan bod, net als wat de beurs is en hoe slim te beleggen. We toonden ook hoe we AI-tools inzetten in onze dagelijkse werking om deze toekomstige professionals te ontzorgen.

Johan van onze partner PraktijkCoach was er samen met collega Karl om de werking van het eHealth-platform te tonen. Binnenkort krijgen ze tenslotte te maken met medische informatie van patiënten, uitwisseling van gezondheidsgegevens, elektronische voorschriftsystemen en het verplichte eHealth-certificaat.

Er was heel wat interesse in deze onderwerpen en over onze expertise die we de afgelopen 12 jaar hebben opgebouwd in het begeleiden van startende en gevestigde zorgverstrekkers.

We sloten af met een tombola waar we tickets weggaven voor Campo Solar, het unieke festival in onze stad dat we al vanaf jaar 1 verzekeren. Business meets pleasure!

We kijken uit naar de verdere ontmoetingen met deze studenten om ze verder op pad te helpen met hun aanstaande beslissingen.