Kenny krijgt 150 artsen stil

Kenny krijgt 150 artsen stil

Gisteren ging de afstudeerbeurs van de artsen door in Gent ICC, een organisatie van Nick en het team van Fulltime. Voor de gelegenheid was ook Ilse mee, die voor ons kantoor commercieel ondersteunt (onder andere) hiervoor. We stonden er met een beursstand die onze startersgids die we schreven voor de startende artsen in de kijker zette.
 
Enkele standhouders mochten ook een uiteenzetting geven. Kenny sprak voor het Het Zekerhuis hoe je als medicus en/of zelfstandige je RIZIV- en pensioenspaarcontract nu al kan inzetten om je eigen huis te kopen. Je hoorde een speld vallen in de zaal, waar 150 toekomstige artsen met bijzonder veel aandacht dit mechanisme ontdekten.

Nadien op de beursstand merkten we verdere interesse in alles wat we in die 10 jaar aan expertise hebben opgebouwd in het opstarten en begeleiden van startende en gevestigde zelfstandige zorgverstrekkers. Na deze kennismaking kunnen deze jonge professionals bij ons terecht voor een persoonlijk gesprek om hun situatie te bespreken. Alle info op onze aparte website daarvoor: www.zekerhuiszorg.be

Heel fijn om met deze jonge starters in dialoog te gaan en hen mee op weg te helpen!