Mens & Gezin

Mens & Gezin

Het Zekerhuis helpt je ook bij het kiezen van het juiste woonkrediet.  Als onafhankelijk kredietmakelaar doen we een marktstudie van 16 banken en gaan we op zoek naar de voordeligste formule.

 

Op zoek naar de beste financiering voor de aankoop of bouw van een woning?

Wil je verbouwen, of wil je gewoon eens je huidige lening herzien en kijken of het niet wat voordeliger kan? Heb je momenteel verschillende leningen lopen en zoek je een lagere maandlast? Of, wat ook regelmatig voorvalt: Wil je een huis kopen en het huis waar je nu in woont moet nog verkocht worden?

Voor verschillende situaties hebben we schitterende formules voorhanden.

Wij  maken samen met jou de vergelijking en overlopen verschillende opties om dan het voordeligste aanbod op dat moment te bekijken. Vast of variabel? Een deel vast en een deel variabel? Een lening inclusief notariskosten (een 115%-lening)? Duurtijd tot 30 jaar? Mogelijkheden die we samen kunnen overlopen. 

Als je dit dan kan combineren met ons onafhankelijk advies met dus scherpe tarieven voor je brandverzekering, schuldsaldoverzekering en andere verzekeringen kan je heel wat geld besparen. 

Maak nu een afspraak met de documenten van je huidige lening of vertel ons je plannen en we gaan samen op zoek naar de best passende formule.

 

Let op: geld lenen kost ook geld.