Maak kennis met ons eigen Smart Invest Fund

Maak kennis met ons eigen Smart Invest Fund

2023 was op zich geen slecht beursjaar. Dat zagen we aan de rendementen van de spaarplannen en van ons eigen fonds. Want je wist of je wist het nog niet, april vorig jaar lanceerden we ons eigen, uniek Smart Invest Fund

 

Waarom uniek?

De filosofie van het Smart Invest Fund is uitsluitend te werken met indexfondsen en trackers met een afgelijnde strategie.

Het is nu eenmaal bewezen dat ETF’s (Exchange Traded Fund) en indexfondsen het systematisch beter doen dan de dure fondsen die worden gecommercialiseerd. Onze ervaring leert ons: "You can never beat the market".  Waarom dan nog dure fondsen aankopen als je met deze voordeligere manier van beleggen betere resultaten behaalt?   

Wij van Het Zekerhuis gaan nog een stapje verder: We selecteren zorgvuldig de beste ETF’s en indexfondsen die voor het grootste gedeelte de markt volgen. Deze vorm van beleggen in overleg met een  vermogensbeheerder Shelter noemt men actief beheer. Deze aanpak is uniek op de markt.

 

Kenmerken

Op 1 februari wordt het minimale instapbedrag van Smart Invest Fund verhoogd. Vandaar dat we je bij deze willen melden dat je nu nog vanaf 30.000 euro kan instappen. Je kan deze belegging afsluiten op 2 namen en dus ook gebruiken voor financiële planning.  Er zijn geen instap- of uitstapkosten. Vrij bijstorten kan dus altijd en je geld is steeds beschikbaar. Heb je nog geen 30.000 euro? Geen paniek! We helpen je om dit op de meest efficiënte manier bijeen te sparen. 

Je kan de evolutie van het fonds dagelijks via de app volgen. Bovendien krijg je ieder kwartaal een update met wat meer info en brede visie over ons fonds.

Sinds de lancering van het Smart Invest Fonds op 18 april 2023, heeft het fonds een positief rendement behaald van 10,6%*. Hadden we met dezelfde samenstelling gestart in januari 2023 was het rendement 17,5%*.

*inclusief kosten