Het Zekerhuis lanceert eigen fonds: Smart Invest Fund

Het Zekerhuis lanceert eigen fonds: Smart Invest Fund

Het Zekerhuis lanceert in aanwezigheid van Paul D’Hoore een eigen fonds: Smart Invest Fund.

Vorige week donderdagavond organiseerden we onze beleggingsavond. Bestaande beleggers van ons kantoor nodigden we uit in Salons Denotter in Zedelgem. De respons was enorm, met 100 aanwezigen waren we snel “volzet”.

Na de ontvangst met bubbels deed Mattijs een voorstelling van onze visie en strategie en wie de mensen zijn achter Het Zekerhuis. Toen gaf Jan een woordje uitleg hoe de overname van zijn kantoor door Het Zekerhuis is verlopen en wat de voordelen zijn van deze integratie.

Financieel expert en beleggingsspecialist Paul D’Hoore gaf in zijn sessie een blik op de macro-economische situatie van vandaag en hoe we onze spaarcenten het best inzetten.

We hadden ook een primeur want Het Zekerhuis lanceerde een eigen fonds: Het Smart Invest Fund. Tim Vanvaerenbergh van vermogensbeheerder ShelteR gaf tekst en uitleg. Kenny had het tenslotte over de emotionele cyclus van beleggen en de markttiming, wat je wanneer best doet (en wat wanneer best niet).

Daarna was het tijd voor bubbels en een walking dinner!

Wie er de volgende keer wil bij zijn mag een mailtje sturen naar hallo@zekerhuis.be.

Wat ons eigen uniek fonds inhoudt kan je ontdekken op https://zekerhuis.be/smart-invest-fund 

Bedankt aan ons team voor de organisatie van deze fantastische avond, hoe we hier weer professioneel inhoudelijk sterk naar buiten gekomen zijn. Pure reclame als we de vele lovende woorden van de aanwezigen hoorden!

Foto's door Moments By Bram